Werkwijze en begeleiding van jongeren, kinderen en volwassenen

Wat kun je verwachten bij Praktijk Gewoon eten? BEKIJK HIER HET INFORMATIEVE FILMPJE

Door middel van gewoon eten, de juiste aandacht voor beweging en mindset, leer ik je op een verantwoorde manier tot een gezondere lifestyle te komen. Ik doe niet mee aan voedingshypes en werk niet met poeders en maaltijdvervangers.

Je krijgt van mij een op maat gemaakt en goed toepasbaar voedingsadvies. Ik geef je inzicht in hoe dat tot stand gekomen is, zodat je dit zelf kunt inzetten in het dagelijks leven. Het is hierdoor goed vol te houden en je werkt hiermee naar een blijvende gedragsverandering.

Bij ervaringen kun je lezen hoe mensen die ik heb begeleid dit ervaren hebben en wat het hen heeft opgeleverd.

Begeleiding van jongeren en kinderen

Ook jongeren en kinderen die graag aan de slag willen met hun eetpatroon en het meer bewegen, bied ik op maat gemaakte begeleiding. Afvallen is voor veel jongeren en kinderen vaak niet nodig, zeker als ze nog in de groei zijn. Naar het gezonde gewicht kun je toe groeien. Dat gaat het beste als je voldoende zelfvertrouwen hebt en weet waar je op kunt letten met eten en bewegen. Samen stellen we haalbare doelen voor de korte- en de lange termijn. Heb je vragen hierover neem dan vrijblijvend contact op via deze link.