Richtlijnen conform Covid-19

Met ingang van 15 december 2020 tot heden vinden er conform de laatste richtlijnen geen consulten plaats op de praktijk. Dit betekent dat alle afspraken via videobellen zullen plaatsvinden.

Tijdens de eerste lockdown heb ik met mijn cliënten ook via deze weg de afspraken gehad en dit is heel goed bevallen. Juist het kunnen afstemmen over de dingen waar je in deze onwerkelijke periode tegenaan loopt is heel belangrijk. Samen maken we een plan van aanpak om verder te gaan met het behalen van jouw doelen.

Mocht je vragen hebben over reeds gemaakte afspraken of vrijblijvende informatie willen over de online begeleiding bij mij in de praktijk, ben ik uiteraard ook telefonisch bereikbaar.
Mail via info@gewoon-eten.com of neem direct contact op 06 3610 9823 of klik op deze link

Tot slot wens ik iedereen heel veel positieve energie toe in deze bizarre tijd en bovenal een goede gezondheid!