Nieuws van Gewoon eten mbt Corona virus

Om de gezondheid van iedereen te beschermen en de verspreiding van het Corona virus verder te voorkomen, is vanuit overheidswege besloten dat ook sportclubs tijdelijk moeten sluiten.

Praktijk Gewoon eten is gevestigd op locatie van de sportschool Slimmer Fit XL in Oosterbeek, maar staat los van deze tijdelijke sluiting. Toch heb ik besloten dat het voor de veiligheid van mijn cliënten en mijzelf beter is om de afspraken op de praktijk om te zetten naar online (video)bel afspraken. Mensen worden hierover ruim vóór de afspraak geïnformeerd.

Mocht je vragen hebben over reeds gemaakte afspraken of vrijblijvende informatie willen over de begeleiding bij mij in de praktijk, dan ben ik uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Mail via deze link of neem direct contact op 06 3610 9823.

Tot slot wens ik iedereen heel veel positieve energie toe in deze tijd en bovenal een goede gezondheid!