Nieuws van Gewoon eten mbt Corona virus

De afgelopen 2 maanden heb ik via online coaching mijn cliënten begeleid. Inmiddels zijn de maatregelen van het RIVM wat versoepeld en sinds 13 mei jl. is Praktijk Gewoon eten weer geopend voor afspraken aan de Reuvensweg 2 in Oosterbeek. Er zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om op een veilige manier te kunnen afspreken en wegen. Maar ook het online coachen gaat nog steeds door. In overleg plannen we de afspraken in op locatie of via videobellen.

Mocht je vragen hebben over reeds gemaakte afspraken of vrijblijvende informatie willen over de begeleiding bij mij in de praktijk, dan ben ik ook telefonisch bereikbaar.

Mail via deze link of neem direct contact op 06 3610 9823.

Tot slot wens ik iedereen heel veel positieve energie toe in deze tijd en bovenal een goede gezondheid!