Ervaringen

Nu ik de 60 nader, besloot ik om mijn eetpatroon onder de loep te nemen. Van Jacqueline kreeg ik bruikbare tips die ik nu in mijn eetpatroon heb ingepast. Haar coaching stimuleerde mij om ook echt gezond te leven. Dank daarvoor. (Joke, 59 jaar).

Na een half jaar intensief sporten nam mijn gewicht alleen maar toe en helaas niet in spiermassa! Ik kwam in contact met Jacqueline, waarbij ik de kans kreeg goed toe te lichten wat ik wel en niet wilde. Dat gaf mij het vertrouwen om met haar dit traject in te gaan. Een half jaar later ben ik bijna 12 kilo kwijt, voel me weer net zo fit als voordat ik kinderen kreeg en pas zelfs weer mijn kleding uit die periode! En het mooiste is, van honger was geen sprake en mijn kinderen hebben niet het idee gehad dat mama anders was/ deed dan normaal. Op deze manier ga ik mijn nieuwe lifestyle gemakkelijk volhouden. Wat simpele aanpassingen in de balans van mijn eten en een nieuwe regelmaat deden wonderen. Nog 1 kleine tip: na het avond eten meteen je tanden poetsen! Zo kom je minder snel in de verleiding om nog te gaan snacken.

Van een dankbare alleenstaande werkende moeder van 43…

Bij Jacqueline een prima traject gevolgd om af te vallen. Geen ingewikkelde zaken om bij te houden, geen calorieën tellen, gewoon goed advies. Doordeweeks een beetje opletten ( door haar goede tips ) zonder honger te lijden en in het weekend is er dan nog ruimte om even nergens op te letten. Heel gestaag 5 kilo afgevallen en door een iets ander eetpatroon lijkt dit een blijvend succes. Dat alles gaat heel relaxed. Jacqueline bedankt! (Oscar, 56 jaar)

Jouw leeftijd als medicijn

Een paar jaar geleden ben ik bij Jacqueline (Praktijk Gewoon eten) begonnen met het bodysupport traject. Het doel was om mijn vetpercentage te verminderen en inzicht te krijgen in mijn eetgewoontes. Elke week kreeg ik fijne menu’s die makkelijk vol te houden zijn en goed varieerden.

Jacqueline is vriendelijk, enthousiast en motiveerde mij om door te zetten en er voor te gaan. Vragen waar ze even geen antwoord op heeft worden uitgeplozen en de volgende afspraak of via de mail besproken. Ik heb hierdoor een hoop geleerd over voeding en de keuzes die ik kan maken om gezond en lekker te eten.  Samengevat: hele fijne begeleiding en goede menu’s! (Lisanne, 25 jaar)

Bij Praktijk Gewoon eten – Jacqueline van de Kamp – kwam ik in contact met een leuke en enthousiaste gewichtsconsulent, die mij in een gesprek van een uur een bruikbaar en duidelijk advies gaf. Mijn eetgewoontes en eetpatronen hebben we doorgesproken, Jacqueline gaf hierover haar adviezen heeft dat nog een keer in een mailtje bevestigd. Het bleek een eenvoudige, maar doeltreffende manier om mijn eetgewoontes aan te passen. Ik eet nu bewuster, gezonder en minder. Ben blij dat ze me hiermee geholpen heeft. (Ruud, 58 jaar)

Ken je dat , kleren passen, in de spiegel kijken in de paskamer en dan teleurgesteld zijn omdat het beeld niet beantwoordt aan je verwachtingen. Of al die kleren, die nog op zolder op je liggen te wachten, die je maar niet weg kunt doen, maar waarvoor je hoopt op andere en betere tijden.

Zo verging het mij. Ik had al veel langer het idee om een programma bij Jacqueline te gaan doen. Naast het feit dat ik mezelf te dik vond, wilde ik ook graag een gezond voedingspatroon. Ik ben namelijk een geweldig koekiesmonster. Gek op lekkers! Ook had ik ’s avonds voor het naar bed gaan vaak last van brandend maagzuur. Drie opdrachten dus aan mezelf. In september begonnen bij Jacqueline en zeven maanden later 7 kilo kwijt. Ik voel me zeer gezond. Ben zelfs op mijn bijna zeventigste weer aan het hardlopen begonnen en het brandende maagzuur is weg.

Missie volledig geslaagd, vooral dank zij de niet aflatende stimulans en het enthousiasme van Jacqueline en de effectieve  methode die wordt gevolgd. Gewoon eten, motortje goed laten branden, opletten op wat je eet en niet het gevoel hebben dat je honger lijdt.

Kan het iedereen aanraden, die ook  graag een mooi spiegelbeeld terugziet in de paskamer! (Emmie, 69 jaar)

Ik was niet op zoek naar een wondermiddel, naar een snelle manier van gewicht verliezen. Ik wilde een duurzame manier van omgaan met eten, mijn gewicht stabiel en op een lager niveau krijgen. Jacqueline heeft me er heel fijn bij geholpen, met tips, suggesties om dingen te veranderen die voor mij te doen zijn en blijvend zullen zijn. Ik ben tevreden met het resultaat tot nu toe en doordat ik dingen structureel heb aangepast zal er nog wel meer afgaan, en dat is een fijn vooruitzicht. Dank je wel Jacqueline! (Monique, 55 jaar)

Jacqueline is de gezelligste en persoonlijkste stok achter de deur die je je kunt wensen. Degelijke goed onderbouwde kennis gecombineerd met speciaal op mij gerichte adviezen. Ik heb een druk werkleven en misschien nog drukker privéleven. En juist dat zorgde voor verkeerde voedingskeuzes. Jacqueline hielp met het maken van simpele plannen om tussen de bedrijven door toch gezond te eten. Ik heb echt geleerd dat met een beetje voorbereiding ook in mijn leven prima de juiste keuzes te maken zijn! Dank je voor je oprechte steun Jacqueline! (Marjan, 48 jaar)

Op een bepaalde leeftijd (50+) leek het bij mij wel of de kilo’s per dagdeel aan me bleven kleven, dus eind augustus 2019 de stoute schoenen aan gedaan en begeleiding van Jacqueline ingeschakeld. Eerst de professionele analyse van je oude eetpatroon en daarna met de (eiwitrijke) menu’s aan de slag. Dit waren voor mij zeer goede handvatten om een gezondere en betere eetstijl te ontwikkelen. Vooral het ontbijt, lunch en tussendoortjes van de menu’s heb ik gevolgd. Ik vond eerlijk gezegd de diners toch echt iets te saai, omdat ik ook wel van kokkerellen houd. Maar gelukkig gaf Jacqueline me ook de ruimte om zelf gezonde en slanke recepten uit te zoeken. Het feit dat je op deze manier heel bewust met je voeding bezig bent helpt al enorm.

Samen met 2x per week Milon bij Slimmer Fit, vlogen de kilo’s eraf, voornamelijk VET. Zeer plezierig! Mijn doel was -10 kg, maar na een tijdje heb ik dat lekker bijgesteld naar 12 (= mijn geluksgetal) en die -12 heb ik begin december bereikt, en nu nog steeds (eind januari).

Jacqueline is zeer betrokken en denkt met je mee. Ze denkt in mogelijkheden en niet in wat je niet meer mag eten/drinken. Zo mocht ik gewoon mijn wekelijkse broodje haring blijven eten 😉

Kortom, Gewoon Eten is een blijvertje wat mij betreft! Een aanrader!! (Karin, 50+ jaar)

De menu’s van Normaal & Puur zijn soms wat bewerkelijk, maar wel heel smaakvol. Ze hebben mij geholpen meer groenten te eten waardoor ik me een stuk energieker ben gaan voelen. Het enthousiasme en de persoonlijke begeleiding van Jacqueline hebben mij daarbij goed geholpen! (Emilie, 44 jaar)

Sportend afvallen!?

Na de Kerst en wintersport was ik er klaar mee: ik wilde heel graag de ‘wintervetjes’ kwijt en fitter worden. Aan mijn beweging lag dit niet, want ik mountainbike minimaal 2x per week en soms pak ik daar ook de racefiets nog bij voor de kilometers (vet verbranden). Alleen mijn eetgedrag was niet juist. Er gebeurde voorheen namelijk niets, maar dat kan ook niet anders met alle lekkere tussendoortjes (koekje-bij-de-koffie en borrelnoten-bij-de-borrel). Vandaar dat ik bij Jacqueline heb aangeklopt.

Jacqueline heeft een gebalanceerd (eiwit) voedingsschema voor mij samengesteld waarbij mijn ‘normale’ voedingsbehoefte minimaal 2.500 Kcal zou zijn, maar ik 2.100 Kcal voorgeschreven kreeg. Maarrrrr, met maar liefst 6 eetmomenten op een dag! Gewoon lekker ontbijten, een gezond tussendoortje, lunch, weer een tussendoortje, avondeten en ’s avonds nog een bak kwark met fruit! Hoe lekker! Allemaal laag in calorie en ontzettend lekker. Weg met de suikerdipjes, geen trek (hongergevoel) en lekker fit worden en blijven! Enne, in het weekend een wijntje of biertje kan en mag nog steeds. Alleen de combinatie met vetten (chips en kaasjes) is niet handig, want het lijf wil de alcohol aanvallen en heeft geen ruimte voor de vetten, waardoor die blijven hangen. Dus knaagvoer (wortels, komkommer, paprika) bij de borrel is dan beter. En ook lekker!

Mijn grootste zorg was dat ik niet van de fiets zou vallen bij lange ritten. Ik was bang dat ik door de lage calorieën te weinig energie zou hebben tijdens de lange duur sporten Het tegendeel is waar: je kunt daar namelijk goed rekening mee houden door de dag van tevoren goed koolhydraten te eten en de tussendoortjes tijdig te eten. Tijdens het fietsen neem ik dan geen bak kwark mee, maar o.a. een eiwitrijke reep. Dus niet die snelle suikerrepen, maar gewoon een banaan en/of appel. Goed, gezond en tijdig blijven eten en drinken is het device. Jacqueline heeft mij niet alleen een gezonde levens- en eetwijze geleerd, maar mij ook enthousiast en zeer betrokken gecoacht tijdens het traject. Ik ben in mei begonnen en in de afgelopen maanden ben ik 5 kilo afgevallen in gewicht waarbij het vetpercentage gedaald en de spiermassa enorm gestegen is. De fitheid en mijn conditie zijn perfect en ik zit weer lekker in mijn vel.

Sporten en ‘Gewoon-Eten!’ kan! Jacqueline bedankt voor alles!  (Egon, 47 jaar)

In 4 maanden tijd ruim 5 kilo eraf en dat terwijl ik gewoon brood kan eten. Het gaat langzaam aan, maar de kilo’s blijven eraf en geen gek honger dieet. Ik kan het iedereen aanbevelen. (Wilma, 58 jaar)

Jacqueline heeft samen met mij een programma op maat gemaakt, met persoonlijke wensen en haar vakkennis als uitgangspunt. In de maanden die daarop volgden hebben

we tussentijds samen geëvalueerd en heeft ze me geholpen om doelen (waar nodig) bij te stellen. Na ruim zes maanden ben ik fitter dan ooit en heeft ze me de tools gegeven om zelf de resultaten te verduurzamen.

Jacqueline is een professionele coach die op authentieke wijze en met grote betrokkenheid haar vak uitoefent! (Eva, 39 jaar)

November vorig jaar ben ik begonnen met begeleiding via Praktijk Gewoon eten. Ik had advies nodig, om aanpassingen te doen in mijn eetpatroon. Ik wist van mezelf wel dat ik gevarieerder en bewuster moest gaan eten. Alleen het verschil tussen weten en doen, herkenbaar. Lachend kwam ik de praktijk binnen op zoek naar, “die schop onder mijn kont”.
Uit het bijhouden van 3 dagen eten, kwam naar voren dat ik te weinig at en dat ik een betere balans moest zien te vinden en met name meer eiwitten moest gaan eten. De afspraken bij Jacqueline, heb ik als zeer prettig ervaren, ze maakt er veel werk van en is heel duidelijk in haar uitleg.
Mijn laatste afspraak was 25 mei jl., ik ben ietsjes zwaarder geworden maar mijn vetpercentage is afgenomen, maar de grootste winst zit in het feit dat ik bewuster en gevarieerder ben gaan eten. (Ton, 56 jaar)

Ik ben heel blij met de begeleiding van Jacqueline. Ze legt alles rustig en heel duidelijk uit. Halverwege de begeleiding zijn we, door de maatregelen rondom corona, overgestapt op online coaching. Ook dat ging heel goed. De menu’s zijn fijn en ik heb dingen gegeten die ik normaal zelf niet zo snel zou bereiden, maar mij heel goed zijn bevallen! (Hetty, 72 jaar)

Sinds oktober 2019 ben ik onder deskundige begeleiding van Jacqueline bezig om me fitter, gezonder, actiever en energieker te voelen. Dat is me, vooral door de bevlogen, betrokken houding en het enthousiasme van Jacqueline goed gelukt. Mijn doelstellingen waren, naast bovengenoemde, ook nog gewichtsverlies en verbetering van de bloedwaarden.

Dankzij een op maat gemaakt voedingsschema waarbij ik niet het idee had dat ik op dieet was, is het me gelukt om ongeveer 8 kilo gewicht te verliezen. Verder zijn de vetpercentages gedaald en is mijn BMI bijna onder de 30 gekomen. Geen obesitas meer!!
De regelmatige afspraken met Jacqueline waarin de voortgang besproken werd, problemen opgelost werden en handige tips gegeven werden, hebben er zeker aan bij gedragen dat het proces goed is verlopen.
Ik ben daarom erg blij dat ik de stap heb genomen om me aan te melden bij Jacqueline en me door haar te laten begeleiden. Ik vind het een echte aanrader voor iedereen die worstelt met zijn gewicht en gezondheid. Door “gewoon te eten” maar een beetje op te letten volgde er bij mij snel een resultaat en voel ik me veel en veel beter. (René, 59 jaar)

Vorig jaar wilde ik afvallen, maar wist dat me dat niet alleen ging lukken. Doordat ik met sporten was begonnen in Oosterbeek kwam ik in contact met Jacqueline. Met een uitstekende begeleiding van haar kant ben ik 8 kilo afgevallen. Jacqueline bedankt nogmaals! (Ineke, 57 jaar)

Begin vorig jaar ben ik begonnen met begeleiding via Praktijk Gewoon eten. Ik had behoefte aan een voedingsdeskundige om mij te helpen met mijn eetpatroon. Ik had vermoeidheidsverschijnselen. Het bleek dat ik te weinig at. Ik ontving op maat gemaakte menu’s en ik had meer eetmomenten per dag. De menu’s zijn eenvoudig en smaakvol. Hierdoor is het goed vol te houden en krijg ik voldoende en de juiste hoeveelheden (koolhydraten, eiwitten en vetten) binnen. Om de paar weken kwam ik voor controle bij Jacqueline en werd ik gewogen. Het rare was dat ik meer at op een dag, maar wel afviel. Daar had ik geen moeite mee. Jacqueline vraagt bij elk bezoek hoe het gegaan is en als ik vragen had zij goede tips om het aan te pakken. Ze is altijd positief en geeft je het gevoel dat je op de goede weg zit. Nu kan ik het nieuwe eetpatroon goed volhouden en houd ik mijn “kampvuur” hoog,  verspreid over de dag. Met de hulp van Jacqueline is mijn vetpercentage afgenomen en mijn spiermassa verhoogd. Mijn lichaamssamenstelling is gezonder geworden. Ik heb geen hongergevoel en ben ook niet meer zo vermoeid. Daar ben ik blij mee. Ik ga nu alleen verder, maar kan altijd op haar hulp rekenen.  (Jeanine, 61 jaar)

 

Werkwijze - Gewoon eten

 

Jacqueline heeft mij op een prima manier geholpen mijn gewicht blijvend te verlagen. Een van de doelen was het op een natuurlijk wijze verlagen van mijn cholesterol. Dit is gelukt. Naast het behalen van resultaat is de wijze waarop Jacqueline dit doet misschien nog wel belangrijker: Altijd enthousiast, positief, onderzoekend en niet voor een gat te vangen.

Kortom, ik ben zeer tevreden over haar en het traject en heb haar inmiddels al een paar keer aanbevolen. (Debby, 42 jaar)

Ik heb jouw begeleiding als heel prettig en heel interessant ervaren. De begeleiding is heel duidelijk, vriendelijk en je neemt je er heel veel tijd voor. Je gaat in op alle persoonlijke vragen en doelstellingen. Probeert er het beste voor mij uit te halen en mij zo goed mogelijk te begeleiden. De menu´s en onze gesprekken waren voor mij heel erg interessant. Ze waren een motivatie om anders naar mezelf te kijken en meer te weten te komen hoe belangrijk eten en voeding is en welke uitwerking het op mijn leven en lichaam heeft.

Ik heb altijd al erg over voeding en gezond eten nagedacht en geprobeerd gezond te leven. Door veel te bewegen en gezond te eten, maar dat je te weinig kunt eten en je hierdoor op je lichaam roofbouw pleegt vergeet je dan af en toe. Energie toevoegen om ook te kunnen presteren en genoeg energie te hebben in het dagelijks leven.

Ik wil je heel erg bedanken voor de super vriendelijke en zeer goede en professionele begeleiding die je me geboden hebt. Het was heel persoonlijk en heel duidelijk. Hierdoor heb ik mijn doelstellingen kunnen bereiken. (Anouk, 40 jaar)

Het traject bij Jacqueline was voor mij een extra stok achter de deur. Ondanks dat ik zelf heel serieus met voeding en beweging bezig ben, vond ik het erg plezierig om van Jacqueline die bevestiging te krijgen. De tips en trucs op de momenten (feestdagen) dat het wat lastiger zou kunnen zijn en de menu’s waar ik mijn eigen favorieten uit kan selecteren. Dankzij Jacqueline heb ik ook BREAK van Vaud ontdekt, ideaal voor de vakanties, een feestdag of een onverwachts etentje. (Charlotte, 34 jaar)

Het basis principe van het regelmatig eten met de op maat gemaakte menu’s heb ik me echt eigen gemaakt. Van de lekkere menu’s heb ik genoten. Ik dus niet één keer honger gehad of verlangd naar zoetigheid of ongezonde producten. Jacqueline had veel goede ideeën en ze was betrokken. (Henk, 56 jaar)

De menu’s en de begeleiding waren erg fijn. Ik heb geen hongergevoel gehad en ook geen trek in zoetigheden. Doordat ik meerdere eetmomenten had verdeeld over de dag was het goed vol te houden. (Jantien, 50 jaar)

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Jacqueline. Heel vaak al heb ik zelf geprobeerd om af te vallen, vaak zonder blijvend resultaat. Nu als meerdere kilo’s afgevallen, waarvan ook veel buikvet. Super! Dank! (Annette, 60 jaar)

Door de begeleiding en het volgen van menu’s ben ik veel afgevallen. In het begin moest ik wel wennen aan de meerdere eetmomenten, want dat was ik niet gewend. De gerechten zijn zeer gevarieerd en smaakvol. Na de begeleiding heb ik ook nog voor weegafspraken gekozen als een ‘stok achter de deur’. Hierdoor blijf ik gemotiveerd. Ik voel me fit en prettig. (Jolanda, 48 jaar)

Ik ben zeer tevreden over het voedingsprogramma! Je leert op een gezonde manier eten. Ik wilde een paar kilo kwijt en dat is heel goed gegaan. Je eet gezond, valt af, maar hebt geen honger! Het fijne is dat Jacqueline “achter de deur staat” om te wegen en bij vragen. Top! (Corrine, 45 jaar)

In 5 maanden tijd ben ik meer dan 8 kilo afgevallen door Milon training en een begeleid voedingsprogramma. Eigenlijk heb ik nooit honger gehad en tussendoor ook nog wel gezondigd 🙂
Het weegmoment motiveert je om je doel te bereiken. (Robbert, 51 jaar)

Jacqueline heeft mij goed geholpen met het voedingsprogramma. Ze gaf duidelijke uitleg, goede tips en het ‘weegmoment’ was een goede stok achter de deur. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat.
(Anneke, 56 jaar)

Sinds ruim een jaar word ik begeleid door Jacqueline voor wat betreft het zoeken naar een nieuw evenwicht in mijn gewicht en BMI. Ik kwam er de laatste jaren elk jaar ongemerkt een kilootje bij en dat kon niet zo doorgaan vond ik. Ik heb met haar een nieuw streefgewicht en bijpassend BMI vastgesteld voor mij en we zijn daar “naartoe gaan werken”. Door haar zorgvuldige uiteenrafeling van mijn eetpatroon- en gewoontes maakte ze mij duidelijk waar “winst” op te maken viel en dit zelfs zonder echt zware offers te hoeven brengen. Haar enthousiaste en vasthoudende zoektocht samen met mij stimuleerde enorm om ook echt een en ander te veranderen met als resultaat dat ik nu alweer een hele tijd op mijn streefgewicht zit. Ik doe nog regelmatig “onderhoudswerkzaamheden” en zij blijft mij positief constructief volgen en adviseren en mede daardoor blijft het succes gewaarborgd. Ik kan haar enthousiaste en stimulerende werkwijze van harte aanbevelen.
(Olav, 68 jaar)

Ik ben samen met Jacqueline aan de slag gegaan om af te vallen. Het coachingstraject heb ik als zeer prettig ervaren. Jacqueline heeft mij met zeer praktische tips en heerlijke menu’s op weg geholpen om enkele kilo’s te verliezen. Goed en regelmatig eten, gezonde tussendoortjes zorgen ervoor dat ik elke dag genoeg en gezond kan eten.
De menu’s die ik mocht ontvangen zijn ideaal en zo makkelijk toe te passen, dat maakt het dat dit de ideale manier is om naar je voeding te kijken en resultaten te boeken.

Ik ben blij dat ik samen met Jacqueline dit traject ben aangegaan daar zij zeer betrokken, geïnteresseerd  en enthousiast is. (Ineke, 62 jaar)

Het programma was voor mij ideaal, omdat ik meer structuur kreeg in mijn eetpatroon. Doordat ik veel beweeg heb ik altijd trek. Nu zorg ik ervoor dat er 2,5 uur tussen de eetmomenten zit. Met de menu’s was ik flexibel, vooral het avondeten vulde ik zelf in. Resultaat – 2,3 kg vet. Ik ben zeer tevreden. (Annelot, 45 jaar)

5 maanden geleden gestart met het coaching traject, gecombineerd met 3x per week de Miloncirkel. Lekkere menu’s, veel verse producten, lekkerder gegeten dan voorheen! Ook meer gegeten, regelmatig, gestart met ontbijten. Praktische, bruikbare tips. Resultaat 13,4 kilo afgevallen en taille-omvang van 96,5 naar 81 cm. Van kledingmaat XL/XXL naar M/L! Superblij!! Dankjewel Jacqueline voor de steun, tips en super begeleiding. We did it! ? (Annette, 51 jaar)

Een echte eye-opener. Het gaat er niet om dat je minder eet, maar dat je de juiste dingen eet. Minder vet, suiker en zout. Per dag ben ik meer gaan eten wat in combinatie met Milon heeft geleid tot een betere conditie. (Jan-Willem, 44 jaar)

Ik heb het voedingsprogramma als er goed ervaren. De begeleiding van Jacqueline was duidelijk en plezierig. Ik was positief verrast door de (grote) hoeveelheid eten (met weinig calorieën) die ik elke dag kon eten. Waardoor ik nooit een hongergevoel heb gehad en toch ruim 4 kg vet kwijt ben. Bedankt! (Anka, 46 jaar)

Na 4 zwangerschappen was er genoeg achterstallig 
onderhoud te plegen. Met de menu’s in combinatie met veel sporten was het eigenlijk best makkelijk om weer ‘back in shape’ te komen. Door de coaching heb ik weer een gezond eetpatroon gevonden en inzicht gekregen in hoe mijn lijf werkt. Resulterend in dat ik 9 kg ben afgevallen en mijn vetpercentage met 7% omlaag is gegaan. Ik ben meer dan tevreden. (Sammy,  41 jaar)

Ik heb de begeleiding bij Praktijk Gewoon eten als bijzonder prettig ervaren.
Jacqueline is vriendelijk, erg geïnteresseerd en behulpzaam met de begeleiding van het (gewoon) eten. Erg enthousiast als er weer wat gewicht af was, of soms ook niet. De aanhouder wint is zeker haar motto. De menu’s zijn gemakkelijk te volgen en naar eigen smaak aan te passen. Mij heeft het goed geholpen om het gewicht weer zelf onder controle te krijgen en ook zo te houden. Mijn vetpercentage is omlaag en ook mijn cholesterolwaarde een stuk beter!
Nogmaals, hartelijk dank voor je steun en begeleiding Jacqueline. (Mary, 59 jaar)

Ik ben heel tevreden over de deskundige begeleiding van Jacqueline. Ook specifieke vragen en kritische vragen kan ze goed beantwoorden. Het is gelukt mijn gedrag te veranderen in eet- en leefstijl. Ruim 8 kg afgevallen en vooral een gezond vetpercentage. (Inge, 48 jaar)

Ik ben in korte tijd de nodige kilo’s kwijt geraakt doordat Jacqueline en ik samen hebben gekeken welke hoeveelheid voeding ik nodig had. De vele weegmomenten waren een enorme stok achter de deur. Ik voel me fit, energiek en gezond en kan het nu op eigen kracht volhouden. Dank! (Carolien, 44 jaar)

Jacqueline is flexibel, creatief, enthousiast en oprecht betrokken. Geen standaard adviezen, niet het standaard weekmenu als dat bijvoorbeeld niet past. Mijn situatie was steeds het uitgangspunt voor de informatie die zij gaf. Zo ging ik zelf kijken naar mijn eetpatroon om het stapsgewijs aan te passen en te verbeteren. Bedankt!! (Mirjam, 52 jaar)

In eerste instantie heb ik contact opgenomen met Jacqueline omdat het me alleen niet lukte een paar kilo af te vallen. Altijd gedacht dat ik gezond at, maar Jacqueline vertelde me dat ik veel te weinig at. Het “kacheltje moest blijven branden”. Met de menu’s die ik naar eigen smaak kon aanpassen, de weegmomenten als stok achter de deur en 2 maal per week de “Milon Cirkel” ben ik een paar kilo afgevallen”. Mijn lijf is aan het veranderen en voel ik me fit. De begeleiding en de uitleg van de weegresultaten vond ik heel fijn. Ik ga op deze voet verder. (Riet, 72 jaar)

Jacqueline heeft ons goed geadviseerd/geïnformeerd over verantwoorde voeding en het aantal eetmomenten per dag. Het stimuleerde om daar nog beter naar te kijken. En met resultaat: Fitter en energieker! (Michiel, 52 jaar)

Het voedingsprogramma en de begeleiding van Jacqueline hebben ervoor gezorgd dat ik weer bewuster ben gaan eten. Jacqueline geeft goede tips (op maat voor jouw situatie), zodat ik uiteindelijk gewoon mijn eigen ‘menu’s’ kan samenstellen. (Sarah, 33 jaar)

Geen snel dieet maar op een natuurlijke manier je eetpatroon aanpassen, dat is wat ik heb geleerd van Jacqueline. Op deze manier was het heel eenvoudig om mijn snoepgedrag aan te pakken, een aantal kilo’s af te vallen en in combinatie met de Milon-cirkel een betere conditie op te bouwen! (Hermine, 54 jaar)

De combinatie van het voedingsprogramma en het sporten in de Milon Cirkel gaf een perfect resultaat. Veel beter dan ik verwacht had. Ik kan het echt aanraden! (Lukas, 58 jaar)

Het is prettig om in een vaste cirkel te trainen (de Milon-cirkel). De begeleiding van Jacqueline met mijn voeding stimuleert om sport & voeding als lifestyle te integreren in mijn week! (Jenneke, 43 jaar)

Dankzij Jacqueline weer op een goede en gezonde manier begonnen met afvallen. Ik heb controle terug over mijn eetpatroon, die dankzij haar tips goed vol te houden is. (Chin-Lien, 46 jaar)

Ik heb enorm veel aan de begeleiding gehad. In het begin dacht ik: ”Wat zijn er veel eetmomenten .” Na een tijdje zie je in dat je daadwerkelijk al die eetmomenten nodig hebt. Je krijgt goede menu’s en je leert gezond eten. Ik heb het als stimulans ervaren. Minstens twee keer in de week sporten en gezond eten. Jacqueline geeft je inzicht in wat dagelijkse voeding met je doet. Eet gezond en sport, dan verbrand je vetten. Ik houd mij eraan! (Inessa, 30 jaar)

Ik heb dit samen met mijn echtgenoot gevolgd en we zijn allebei heel blij dat we deze manier van eten hebben ontdekt. Ons voedingspatroon is verbeterd en we zijn enkele kilo’s kwijtgeraakt. Voor ons gevoel eten we meer dan voorheen, maar gezonder en meer verspreid over de dag. We gaan zo door! (Krystyna, 61 jaar en Erik, 68 jaar)

In juni 2017 ben ik gestart met sporten in de Milon Cirkel vanwege knieklachten. En in augustus 2017 ben ik gestart met het voedingsprogramma. Van te voren was ik sceptisch, maar ik ben achteraf super tevreden, want de recepten zijn geweldig en een verrijking van mijn voedingspatroon. De kundige en enthousiaste begeleiding van Jacqueline vond ik erg prettig en heeft er toe bijgedragen dat ik mijn doel in december van dat jaar heb behaald en ik nu veel bewuster naar voeding kijk. 12 kilo ben ik kwijt geraakt en ik voel me een stuk fitter dan voorheen. Mijn knieklachten zijn sterk verminderd. Kortom ik kan het eenieder aanbevelen. (Benno, 48 jaar)

Bijzonder! Jacqueline gaat er helemaal voor en is zo overtuigend en enthousiast dat je niet anders dan gemotiveerd kan zijn of worden. Verder kijk je opnieuw naar je eetgewoonten. Een goede manier om bewust, gezond en structureel je streefgewicht te behalen. Dus Top! (Mariëlle, 51 jaar)

Werkwijze - Gewoon eten

In korte tijd heb ik snel resultaten geboekt doordat ik tijdens de voedingsbegeleiding gewezen werd op kleine zaken die een grote impact hebben op mijn gewicht en sportprestaties. (Jochem, 41 jaar)

Jacqueline is een vakkundige en enthousiaste voedingsdeskundige, die zeer goed motiveert om gezond te eten op lange termijn! Goede begeleiding met menu’s. (Erica, 61 jaar)

Ik ben zeer tevreden, omdat de begeleiding mij inzicht heeft gegeven in de hoeveelheden die ik mag eten. Ik ben anders gaan eten en meer gaan sporten. Het anders eten in combinatie met het sporten heeft bij mij een stuk bewustwording gecreëerd in relatie tot het hebben van stress. Tegenwoordig plan ik zelfs mijn lunchpauze in als rustmoment van de dag. Ik vond de begeleiding erg prettig. Jacqueline weet me te motiveren. Maar ook het bespreken van de weegresultaten maakte dat ik begreep wat er gebeurde. Dat geeft de burger moed! (Claudi, 61 jaar)

Het voedingsprogramma werkt bijzonder goed. Zelf gekozen voor het eetboekje (per dag invullen wat je eet). Hieruit kwamen prima resultaten, na een zeer deskundig advies. In drie maanden 14 kg afgevallen!! Thanks Jacqueline. (Jaap, 68 jaar)

Na even wennen is het een gemakkelijk te gebruiken programma! Er zijn veel alternatieven mogelijk en de uitgangspunten zijn duidelijk en basaal: de Schijf van Vijf. Ook de begeleiding is mij uitstekend bevallen: goede aansluiting bij mijn situatie, fijne contactmomenten. De eerste stappen zijn gezet en ik ga dit voortaan volhouden! (Carolien, 64 jaar)

Eind november 2017 zijn we gestart bij Jacqueline. Door het ontvangen van de boodschappenlijst, met menu’s en om de twee weken wegen zijn mijn man en ik er doorheen “gewandeld” met een goed resultaat! De knop is om. (Annemieke, 49 jaar en Hans, 51 jaar)