Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over het voedingsprogramma! Je leert op een gezonde manier eten. Ik wilde een paar kilo kwijt en dat is heel goed gegaan. Je eet gezond, valt af, maar hebt geen honger! Het fijne is dat Jacqueline “achter de deur staat” om te wegen en bij vragen. Top! Corrine (45 jaar).

In 5 maanden tijd ben ik meer dan 8 kilo afgevallen door Milon training en een begeleid voedingsprogramma. Eigenlijk heb ik nooit honger gehad en tussendoor ook nog wel gezondigd 🙂
Het weegmoment motiveert je om je doel te bereiken. Robbert (51 jaar).

Jacqueline heeft mij goed geholpen met het voedingsprogramma. Ze gaf duidelijke uitleg, goede tips en het ‘weegmoment’ was een goede stok achter de deur. Ik ben heel tevreden over het behaalde resultaat.
Anneke (56 jaar).

Sinds ruim een jaar word ik begeleid door Jacqueline voor wat betreft het zoeken naar een nieuw evenwicht in mijn gewicht en BMI. Ik kwam er de laatste jaren elk jaar ongemerkt een kilootje bij en dat kon niet zo doorgaan vond ik. Ik heb met haar een nieuw streefgewicht en bijpassend BMI vastgesteld voor mij en we zijn daar “naartoe gaan werken”. Door haar zorgvuldige uiteenrafeling van mijn eetpatroon- en gewoontes maakte ze mij duidelijk waar “winst” op te maken viel en dit zelfs zonder echt zware offers te hoeven brengen. Haar enthousiaste en vasthoudende zoektocht samen met mij stimuleerde enorm om ook echt een en ander te veranderen met als resultaat dat ik nu alweer een hele tijd op mijn streefgewicht zit. Ik doe nog regelmatig “onderhoudswerkzaamheden” en zij blijft mij positief constructief volgen en adviseren en mede daardoor blijft het succes gewaarborgd. Ik kan haar enthousiaste en stimulerende werkwijze van harte aanbevelen.
Olav (68 jaar).

Ik ben samen met Jacqueline aan de slag gegaan om af te vallen. Het coachingstraject heb ik als zeer prettig ervaren. Jacqueline heeft mij met zeer praktische tips en heerlijke menu’s op weg geholpen om enkele kilo’s te verliezen. Goed en regelmatig eten, gezonde tussendoortjes zorgen ervoor dat ik elke dag genoeg en gezond kan eten.
De menu’s die ik mocht ontvangen zijn ideaal en zo makkelijk toe te passen, dat maakt het dat dit de ideale manier is om naar je voeding te kijken en resultaten te boeken.

Ik ben blij dat ik samen met Jacqueline dit traject ben aangegaan daar zij zeer betrokken, geïnteresseerd  en enthousiast is. (Ineke, 62 jaar)

Het programma was voor mij ideaal, omdat ik meer structuur kreeg in mijn eetpatroon. Doordat ik veel beweeg heb ik altijd trek. Nu zorg ik ervoor dat er 2,5 uur tussen de eetmomenten zit. Met de menu’s was ik flexibel, vooral het avondeten vulde ik zelf in. Resultaat – 2,3 kg vet. Ik ben zeer tevreden. (Annelot, 45 jaar)

5 maanden geleden gestart met het coaching traject, gecombineerd met 3x per week de Miloncirkel. Lekkere menu’s, veel verse producten, lekkerder gegeten dan voorheen! Ook meer gegeten, regelmatig, gestart met ontbijten. Praktische, bruikbare tips. Resultaat 13,4 kilo afgevallen en taille-omvang van 96,5 naar 81 cm. Van kledingmaat XL/XXL naar M/L! Superblij!! Dankjewel Jacqueline voor de steun, tips en super begeleiding. We did it! đź‘Š (Annette, 51 jaar)

Een echte eye-opener. Het gaat er niet om dat je minder eet, maar dat je de juiste dingen eet. Minder vet, suiker en zout. Per dag ben ik meer gaan eten wat in combinatie met Milon heeft geleid tot een betere conditie. (Jan-Willem, 44 jaar)

Ik heb het voedingsprogramma als er goed ervaren. De begeleiding van Jacqueline was duidelijk en plezierig. Ik was positief verrast door de (grote) hoeveelheid eten (met weinig calorieën) die ik elke dag kon eten. Waardoor ik nooit een hongergevoel heb gehad en toch ruim 4 kg vet kwijt ben. Bedankt! (Anka, 46 jaar)

Na 4 zwangerschappen was er genoeg achterstallig 
onderhoud te plegen. Met de menu’s in combinatie met veel sporten was het eigenlijk best makkelijk om weer ‘back in shape’ te komen. Door de coaching heb ik weer een gezond eetpatroon gevonden en inzicht gekregen in hoe mijn lijf werkt. Resulterend in dat ik 9 kg ben afgevallen en mijn vetpercentage met 7% omlaag is gegaan. Ik ben meer dan tevreden. (Sammy,  41 jaar).

Ik heb de begeleiding bij Praktijk Gewoon eten als bijzonder prettig ervaren.
Jacqueline is vriendelijk, erg geĂŻnteresseerd en behulpzaam met de begeleiding van het (gewoon) eten. Erg enthousiast als er weer wat gewicht af was, of soms ook niet. De aanhouder wint is zeker haar motto. De menu’s zijn gemakkelijk te volgen en naar eigen smaak aan te passen. Mij heeft het goed geholpen om het gewicht weer zelf onder controle te krijgen en ook zo te houden. Mijn vetpercentage is omlaag en ook mijn cholesterolwaarde een stuk beter!
Nogmaals, hartelijk dank voor je steun en begeleiding Jacqueline. (Mary, 59 jaar)

Ik ben heel tevreden over de deskundige begeleiding van Jacqueline. Ook specifieke vragen en kritische vragen kan ze goed beantwoorden. Het is gelukt mijn gedrag te veranderen in eet- en leefstijl. Ruim 8 kg afgevallen en vooral een gezond vetpercentage. (Inge, 48 jaar).

Ik ben in korte tijd de nodige kilo’s kwijt geraakt doordat Jacqueline en ik samen hebben gekeken welke hoeveelheid voeding ik nodig had. De vele weegmomenten waren een enorme stok achter de deur. Ik voel me fit, energiek en gezond en kan het nu op eigen kracht volhouden. Dank! (Carolien, 44 jaar).

Jacqueline is flexibel, creatief, enthousiast en oprecht betrokken. Geen standaard adviezen, niet het standaard weekmenu als dat bijvoorbeeld niet past. Mijn situatie was steeds het uitgangspunt voor de informatie die zij gaf. Zo ging ik zelf kijken naar mijn eetpatroon om het stapsgewijs aan te passen en te verbeteren. Bedankt!! (Mirjam, 52 jaar).

In eerste instantie heb ik contact opgenomen met Jacqueline omdat het me alleen niet lukte een paar kilo af te vallen. Altijd gedacht dat ik gezond at, maar Jacqueline vertelde me dat ik veel te weinig at. Het “kacheltje moest blijven branden”. Met de menu’s die ik naar eigen smaak kon aanpassen, de weegmomenten als stok achter de deur en 2 maal per week de “Milon Cirkel” ben ik een paar kilo afgevallen”. Mijn lijf is aan het veranderen en voel ik me fit. De begeleiding en de uitleg van de weegresultaten vond ik heel fijn. Ik ga op deze voet verder. (Riet, 72 jaar)

Jacqueline heeft ons goed geadviseerd/geĂŻnformeerd over verantwoorde voeding en het aantal eetmomenten per dag. Het stimuleerde om daar nog beter naar te kijken. En met resultaat: Fitter en energieker! (Michiel, 52 jaar)

Het voedingsprogramma en de begeleiding van Jacqueline hebben ervoor gezorgd dat ik weer bewuster ben gaan eten. Jacqueline geeft goede tips (op maat voor jouw situatie), zodat ik uiteindelijk gewoon mijn eigen ‘menu’s’ kan samenstellen. (Sarah, 33 jaar)

Geen snel dieet maar op een natuurlijke manier je eetpatroon aanpassen, dat is wat ik heb geleerd van Jacqueline. Op deze manier was het heel eenvoudig om mijn snoepgedrag aan te pakken, een aantal kilo’s af te vallen en in combinatie met de Milon-cirkel een betere conditie op te bouwen! (Hermine, 54 jaar)

De combinatie van het voedingsprogramma en het sporten in de Milon Cirkel gaf een perfect resultaat. Veel beter dan ik verwacht had. Ik kan het echt aanraden! (Lukas, 58 jaar)

Het is prettig om in een vaste cirkel te trainen (de Milon-cirkel). De begeleiding van Jacqueline met mijn voeding stimuleert om sport & voeding als lifestyle te integreren in mijn week! (Jenneke, 43 jaar)

Dankzij Jacqueline weer op een goede en gezonde manier begonnen met afvallen. Ik heb controle terug over mijn eetpatroon, die dankzij haar tips goed vol te houden is. (Chin-Lien, 46 jaar)

Ik heb enorm veel aan de begeleiding gehad. In het begin dacht ik: ”Wat zijn er veel eetmomenten .” Na een tijdje zie je in dat je daadwerkelijk al die eetmomenten nodig hebt. Je krijgt goede menu’s en je leert gezond eten. Ik heb het als stimulans ervaren. Minstens twee keer in de week sporten en gezond eten. Jacqueline geeft je inzicht in wat dagelijkse voeding met je doet. Eet gezond en sport, dan verbrand je vetten. Ik houd mij eraan! (Inessa, 30 jaar)

Ik heb dit samen met mijn echtgenoot gevolgd en we zijn allebei heel blij dat we deze manier van eten hebben ontdekt. Ons voedingspatroon is verbeterd en we zijn enkele kilo’s kwijtgeraakt. Voor ons gevoel eten we meer dan voorheen, maar gezonder en meer verspreid over de dag. We gaan zo door! (Krystyna, 61 jaar en Erik, 68 jaar)

In juni 2017 ben ik gestart met sporten in de Milon Cirkel vanwege knieklachten. En in augustus 2017 ben ik gestart met het voedingsprogramma. Van te voren was ik sceptisch, maar ik ben achteraf super tevreden, want de recepten zijn geweldig en een verrijking van mijn voedingspatroon. De kundige en enthousiaste begeleiding van Jacqueline vond ik erg prettig en heeft er toe bijgedragen dat ik mijn doel in december van dat jaar heb behaald en ik nu veel bewuster naar voeding kijk. 12 kilo ben ik kwijt geraakt en ik voel me een stuk fitter dan voorheen. Mijn knieklachten zijn sterk verminderd. Kortom ik kan het eenieder aanbevelen. (Benno, 48 jaar)

Bijzonder! Jacqueline gaat er helemaal voor en is zo overtuigend en enthousiast dat je niet anders dan gemotiveerd kan zijn of worden. Verder kijk je opnieuw naar je eetgewoonten. Een goede manier om bewust, gezond en structureel je streefgewicht te behalen. Dus Top! (Mariëlle, 51 jaar)

Werkwijze - Gewoon eten

In korte tijd heb ik snel resultaten geboekt doordat ik tijdens de voedingsbegeleiding gewezen werd op kleine zaken die een grote impact hebben op mijn gewicht en sportprestaties. (Jochem, 41 jaar)

Jacqueline is een vakkundige en enthousiaste voedingsdeskundige, die zeer goed motiveert om gezond te eten op lange termijn! Goede begeleiding met menu’s. (Erica, 61 jaar)

Ik ben zeer tevreden, omdat de begeleiding mij inzicht heeft gegeven in de hoeveelheden die ik mag eten. Ik ben anders gaan eten en meer gaan sporten. Het anders eten in combinatie met het sporten heeft bij mij een stuk bewustwording gecreëerd in relatie tot het hebben van stress. Tegenwoordig plan ik zelfs mijn lunchpauze in als rustmoment van de dag. Ik vond de begeleiding erg prettig. Jacqueline weet me te motiveren. Maar ook het bespreken van de weegresultaten maakte dat ik begreep wat er gebeurde. Dat geeft de burger moed! (Claudi, 61 jaar)

Het voedingsprogramma werkt bijzonder goed. Zelf gekozen voor het eetboekje (per dag invullen wat je eet). Hieruit kwamen prima resultaten, na een zeer deskundig advies. In drie maanden 14 kg afgevallen!! Thanks Jacqueline. (Jaap, 68 jaar)

Na even wennen is het een gemakkelijk te gebruiken programma! Er zijn veel alternatieven mogelijk en de uitgangspunten zijn duidelijk en basaal: de Schijf van Vijf. Ook de begeleiding is mij uitstekend bevallen: goede aansluiting bij mijn situatie, fijne contactmomenten. De eerste stappen zijn gezet en ik ga dit voortaan volhouden! (Carolien, 64 jaar)

Eind november 2017 zijn we gestart bij Jacqueline. Door het ontvangen van de boodschappenlijst, met menu’s en om de twee weken wegen zijn mijn man en ik er doorheen “gewandeld” met een goed resultaat! De knop is om. (Annemieke, 49 jaar en Hans, 51 jaar)